KAKO SE PRIPREMITI ZA KONZULTACIJE S PLASTIČNIM KIRURGOM

Iznimno važan dio preoprativnog procesa i pripreme za estetski zahvat svakako su prve konzultacije s kirurgom. Prvi posjet odabranoj klinici savršena je prilika da se uvjerite u to da ste odabrali pravu kliniku i, još bitnije, pravog kirurga.

Kako bismo vam pomogli da što bolje iskoristili svoje konzultacije, od njih maksimalno profitirate i što se bolje informirate, u nastavku možete pronaći nekoliko korisnih savjeta.

1. Iako bi vas svaki kirurg trebao detaljno upoznati sa zahvatom kojem se planirate podvrgnuti, svakako je uputno da se prije prvih kunzultacija i sami informirate kako biste stekli što realniju sliku o zahvatu, znali koja pitanja postaviti i što otprilike možete očekivati.

2. S obzirom na to da je svaki odlazak doktoru više ili manje stresan, savjetujemo vam da se prije dolaska u odabranu kliniku zapišete sva pitanja koja želite postaviti, kako ne biste na što zaboravili.

3. Zdravlje i dobrobit pacijenta uvijek je na prvome mjestu! Upravo zato je veoma bitno da svog kirurga detaljno informirate o svojoj osobnoj i obiteljskoj anamnezi kako bi se izbjegle sve potencijalne komplikacije.

4. Određeni lijekovi mogu predstavljati potencijalan rizik tijekom zahvata i oporavka! Zato je izuzetno važno da svog kirurga obavijestite o svim lijekovima koje uzimate!

5. I za kraj – jedan praktičan savjet: odjenite se udobno i praktično, pogotovo ako dolazite na pregled za zahvate na tijelu.

 

 

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Konzultacije s estetskim kirurgom