Barbara Repe posjetila Polikliniku dr. Tončić

Popularna hrvatska modna blogerica i stilistica, Barbara Repe, kreatorica je jednog od najdugovječnijih hrvatskih modnih blogova, ar-ar, a poznata je prvenstveno po svojim upečatljivim i eklektičnim modnim kombinacijama kojima si je osigurala status hrvatske modne ikone.

Ova modna stručnjakinja nedavno je posjetila Polikliniku dr.Tončić – razlog njezina posjeta bila je želja za estetskom korekcijom nosa o kojoj je Barbara, kako sama kaže, razmišljala već duže vrijeme. Naime, uslijed brojnih padova i lomova tijekom godina njezin se nos deformirao te joj je ubrzo počeo uzrokovati estetske, ali i funkcionalne probleme.

Nakon prvotne treme i straha od zahvata, Barbara se ubrzo uvjerila da je u sigurnim rukama – doktor Dinko Tončić objasnio joj je sve detalje zahvata i odgovorio na sva njezina pitanja pa se Barbara ubrzo bez straha zaputila u operacijsku salu! Tjedan dana nakon zahvata uklonjen je kalup s nosa, a rezultat koji se nalazio ispod oduševio je Barbaru – „Prezadovoljna sam! Nosić je točno onakav kakav je bio prije svih onih lomljena i mojih ludosti. Ja sam jako, jako zadovoljna!“. Osim što je bila oduševljena rezultatima, Barbara je zadovoljna i cjelokupnim iskustvom operacije: „ Operacija je prošla sjajno! Bila sam budna čitavo vrijeme, ali nisam ništa osjetila. Svi su bili izuzetno ljubazni i bilo je genijalno, stvarno odlično iskustvo!“

Video snimku njezinog iskustva možete pogledati ovdje! 

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Barbarina operacija nosa