Mlada Australka iz Sydneya došla s ruksakom na leđima u Zagreb na operaciju Preporuku da poveća grudi u Hrvatskoj dobila u Grčkoj

DODATNI PLUS Povećanje grudi R.Fullgrabe platila dvostruko jeftinije nego u Australiji

STATISTIKA

72% ispitanica spremno je podvrgnuti se nekoj estetskoj operaciji, pokazala je studija američkog časopisa „More“ provedena na 1150 žena

Hrvatska je idealna destinacija za povećanje grudi, pita li se Australku Rachel Fullgrabe! Takvu preporuku dobila je ni manje ni više nego na zabavi na bazenu na jednom od grčkih otoka za vrijeme proputovanja Europom.  – Već tri mjeseca putujem s ruksakom na leđima, potpuno sama i nije me strah. U Grčkoj mi je jedna djevojka podrijetlom iz Hrvatske, a koja živi u Australiji, preporučila kliniku doktora Tončića. Naravno, provjerila sam sve preporuke i odlučila ovdje povećati grudi. Prije sam nosila košaricu A, a sada nosim košaricu C i prezadovoljna sam. Mnoge moje prijateljice operirale su grudi u Asutraliji, ali mislim da je takva operacija u Hrvatskoj otprilike 50 posto jeftinija – istaknula je 24-godišnja agentica za prodaju nekretnina koja je proputovala i veći dio Hrvatske.

Tajland, Brazil, Sjeverna Amerika, Velika Britanija, Grčka, Turska samo su neke od destinacija koje je posjetila, a Hrvatska joj se posebno sviđa.

-Sviđa mi se vaša obala, a posebice ljudi, svi su spremni pomoći i nitko me nije iznevjerio, pa ću doći opet – zaključuje Rachel.

TRENDOVI

- U zagrebačku Polikliniku za estetsku kirurgiju dr. Tončić dolaze brojni stranci, a najviše ih ima iz drugih europskih zemalja. Do informacija najčešće dođu preporukom. Iako se estetska kirurgija češće povezuje uz žene nego uz muškarce, ni oni ne zaostaju. Među najtraženijim zahvatima, i kod muškaraca i kod žena, operacije su nosa, grudi ili pak liposukcija, ističu u Poliklinici dr. Tončić.

 

Objavljeno u Večernjem listu, u subotu 3.rujna 2011.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Medicinski turizam