Svečano otvorenje Poliklinike za estetsku kirurgiju dr. Tončić

Poliklinika za estetsku kirurgiju dr. Tončić otvorena  je 23. listopada 2008. , a na svečano otvorenje odazvali su se brojni ljudi iz hrvatskog društvenog života kao što je Snježana Mehun, Neven Ciganović, Ronald Braus, Sonja Kovač i Marko Grubnić.

Nakon što je 21 godinu radio u svojoj privatnoj odrinaciji, najstarijoj takvoj medicinskoj ordinaciji u regiji, dr. Tončić je odlučio ponuditi svojim pacijenti estetske usluge u novo izgrađenoj i vrhunski opremljenoj suvremenoj poliklinici za estetsku kirurgiju. Poliklinika se nalazi na dvije etaže novog, modernog i funkcionalnog objekta u srcu Šestina, ulici Mlinovi. U svom radu doktori Tončić koriste najsuvremeniju medicinsku opremu u dvije vrhunski opremljene operacijske sale.

"Iznimno sam zadovoljan što možemo ponuditi našim pacijentima sve na jednom mjestu u visoko opremljenoj poliklinici: od prvog posjeta, uvodnog razgovora i savjetovanja, do operacije i postoperativnog oporavka", rekao je dr. Rajko Tončić na otvaranju

 

Stručnost i vrhunska medicinska usluga je temelj ove poliklinike, koja je u potpunosti prilagođena potrebama pacijenata. Individualni pristup, zadovoljstvo i dobrobit pacijenta je uvijek prioritet u Poliklinici dr. Tončić. Medicinski tim sastavljen  od vrhunskih stručnjaka uvijek je na raspolaganju pacijentima za konzultacije, savjete i dodatne informacije.

Doktori raspolažu nizom kirurških tehnika koje redovito izvode u poliklinici, a koje su doktori Rajko i Dinko Tončić usavršili tijekom godina rada.  U sklopu nove poliklinike obavljaju se sljedeći zahvati: rinoplastika, otoplastika, blefaroplastika, zatezanje lica i vrata, mini lifting lica ili  S-lift, lifting čela, tretmani botoksom i fillerom, kemijski peeling, medicinska mehanička dermoabrazijaliposukcija podbratka, povećanje grudi, podizanje grudi, smanjenje grudi, korekcija ginekomastije, liposukcija trbuha, liposukcija nogu, abdominoplastika, brahioplastika, labioplastika, itd.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Svečano otvorenje poliklinike