×

Seleziona la lingua:

EN | CRO | DE | SI

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ovu web stranicu (u daljnjem tekstu „Web stranica“) omogućuje Poliklinika dr. Tončić, Mlinovi 159 a, 10000 Zagreb (osnivač Mediestetic grupa d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Mlinovi 159/a, OIB: 91768252401), u daljnjem tekstu „mi” ili „nas”.

Obrada osobnih podataka

Vaše osobne podatke obrađivat će Poliklinika dr. Tončić, Mlinovi 159 a, 10000 Zagreb (osnivač Mediestetic grupa d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Mlinovi 159/a, OIB: 91768252401), koju zastupa ravnatelj g. Dinko Tončić. Osim ako nije drugačije navedeno u poglavljima koja slijede, pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka proizlazi iz činjenice da je takva obrada potrebna kako bi Vam bile dostupne funkcionalnosti Web stranice koje ste zatražili.

Korištenje obrazaca za kontakt

Možete nam se obratiti izravno putem obrasca za kontakt koji je dostupan na našoj Web stranici. Poglavito, možete nam poslati sljedeće podatke: ime, prezime, ulica, poštanski broj, mjesto, telefon, e-mail te Vašu poruku s naslovom.

S obzirom da prikupljamo takve podatke njihov prijenos je zaštićen sa SSL certifikatom.

Prikupljamo, obrađujemo i koristimo podatke koje ste nam dali preko obrazaca za kontakt isključivo za svrhe u koje su podaci prikupljeni.

Vanjske usluge ili sadržaj na našoj Web stranici

Na našoj stranici mogu biti uključene usluge i/ili sadržaj trećih strana. Kada koristite takve usluge trećih strana ili kada je sadržaj treće strane prikazan, komunikacijski podaci se izmjenjuju između Vas i odgovarajućeg davatelja usluga iz tehničkih razloga.

Odgovarajući davatelj usluga ili sadržaja može isto provesti obradu Vaših podataka u dodatne vlastite svrhe. U skladu s našim mogućnostima, konfigurirali smo usluge i sadržaj davatelja usluga u vlastite svrhe tako da je bilo kakva druga komunikacija u druge svrhe izuzev pružanja njihovih usluga na našoj Web stranici blokirana, ili do komunikacije dolazi samo nakon što se aktivno izabrali koristiti odgovarajuću uslugu. No, s obzirom na to da nemamo kontrolu nad podacima koje prikupljaju i obrađuju treće strane, nismo u poziciji pružiti obvezujuće informacije u svezi s ciljem i svrhom takvog tipa obrade Vaših podataka.

Za više informacija u svezi cilja i svrhe takvog prikupljanja i obrade Vaših podataka, pogledajte izjave o privatnosti davatelja usluga čije usluge i/ili sadržaj smo uključili i koji su odgovorni za zaštitu Vaših podataka u ovom kontekstu:

Kontakt

Za sva pitanja vezana uz privatnost podataka molimo obratite se osobi odgovornoj za zaštitu podataka (našem službeniku obrade osobnih podataka) na e-mail: info@toncic.net

Ažuriranje izjave o privatnosti

Periodično možemo ažurirati našu izjavu o privatnosti. Ažuriranja naše izjave o privatnosti bit će objavljena na našoj Web stranici. Sve dopune stupaju na snagu u trenutku njihove objave na našoj Web stranici. Stoga, savjetujemo Vam da redovito posjećujte stranicu kako biste bili obaviješteni o mogućim ažuriranjima.

 

Sukladno čl. 10 st. 3. Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo Vas da svoje pisane prigovore možete dostaviti putem elektroničke pošte na adresu info@toncic.net. Odgovor ćemo dati putem e-maila najkasnije u roku od 15 dana od dana primitka prigovora.

KOLAČIĆI

Nomi cookie Tipo di cookie Prima o Terze parti Può essere bloccato Sessione o Persistente Data di Scadenza Scopo
__kla_id, __zlcmid analitica Terze parti Persistente
AWSALB essenziali Terze parti Persistente 1572793561.8204
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref pubblicità Terze parti Persistente
_fbp essenziali Terze parti Persistente 1579964761
__cfduid essenziali Terze parti Persistente 1603724759.5553

TORNA SU
Dare un messaggio
close slider
Purtroppo al momento non siamo online. Invia un messaggio e saremo in contatto.