×

Izberite jezik:

EN | IT | DE | CRO

IvanaZašto sam se odlučila za estetsku korekciju nosa u ordinaciji Dr. Tončića?

Od djetinjstva na nosu imam grbicu, na koju nikad prije nisam posebno obraćala pažnju. S vremenom mi je ta grbica pomalo, a kasnije sve više i više smetala. Konačno sam shvatila da bi se moj izgled značajno poboljšao kad bi se ona uklonila. Tada sam se odlučila za estetsku korekciju nosa. Znala sam da me čeka dug put od odluke do realizacije, a na tom mi je putu jedna od najvećih dilema bila izbor estetskog kirurga. Ovo pismo pišem između ostalog i zbog toga kako bih pomogla budućim pacijentima, koji su se odlučili za neki od estetskih zahvata, u njihovom izboru estetskog kirurga.

Kao i svaki pacijent koji će se podvrgnuti nekoj operaciji i ja sam htjela da me operira najbolji i najiskusniji stručnjak u tom području. Raspitala sam se u širem krugu poznanika i prijatelja te sam obišla i veći broj ordinacija za estetsku kirurgiju . Na preporuku prijateljice koja je već operirala nos te je bila izuzetno zadovoljna rezlutatom operacije, ali i pristupom prema njoj kao pacijentu tijekom njenog boravka u ordinaciji, obavila sam pregled i konzultacije u ordinaciji dr. Rajka Tončića.

Tijekom pregleda i konzultacija dr. Tončić mi je točno objasnio sve aspekte i mogućnosti ovoga zahvata, a mojoj odluci da se baš kod njega podvrgnem ovom zahvatu je najviše pridonjeo njegov vrlo ozbiljan i profesionalan pristup mom problemu. Nakon pregleda i konzultacija sve se dalje odvijalo prema planu. Na dan operacije sam došla u ordinaciju te je, nakon kraće preoperacijske pripreme, sve teklo brzinom svijetlosti. Sjećam se samo da sam se probudila u krevetu, a operacija je već bila iza mene.

Oporavak nakon operacije je trajao nekoliko dana, a nakon skidanja kalupa s nosa nisam mogla vjerovati da je moj nos, još samo tjedan dana prije, «krasila» grbica . Rezultatom sam bila oduševljena, između ostalog i zbog toga što ova korekcija nije promijenila fizionomiju niti osobnost moga lica. Uz samopouzdanje i dodatnu pozitivnu energiju koju mi je ova promjena donijela, vrlo sam brzo zaboravila i na izgled svog "starog" nosa . Na kraju bih ovu priliku iskoristila da zahvalim čitavom medicinskom timu na njihovoj velikoj požrtvovnosti i brizi tijekom mog boravka u ordinaciji.

1 2 3 23

TOP
Ostavite poruku
close slider
Žao nam je, trenutačno nismo na mreži. Ostavite poruku i javit ćemo vam se.