×

Izaberite jezik:

EN | IT | DE | SI

Dr. Dinko Tončić svoje iskustvo i znanje iz područja estetske kirurgije unazad desetak godina uspješno primjenjuje u okviru Poliklinike dr. Tončić.

Zahvaljujući višegodišnjem djelovanju, dr. Dinko Tončić kirurške zahvate iz područja estetske kirurgije izvodi rutinski, pristupajući svakom pacijentu individualno, s posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno njegovim željama i uvažavajući njegovu osobnost i očekivanja.

Nakon diplome na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dr. Dinko Tončić svoj rad nastavlja u Ordinaciji za estetsku kirurgiju dr. Tončić.

Specijalizaciju iz otorinolaringologije, kirurgije glave i vrata te pripadajućeg dijela estetske kirurgije Dr. Dinko Tončić obavlja na renomiranim klinikama u Zagrebu - na Klinici za uho, nos i grlo i kirurgiju glave i vrata u KB „Sestara milosrdnica“ te na Klinici za tumore.

Kao potvrdu uspješnog rada i djelovanja u struci, dr. Dinko Tončić 2006. godine polaže specijalistički ispit te kao specijalist otorinolaringolog i kirurg glave i vrata nastavlja djelovati u okviru Ordinacije za estetsku kirurgiju Dr. Tončić u Zagrebu. Dr. Dinko Tončić i mr. sc. dr. Rajko Tončić u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, ekskluzivnom objektu.

U svojem medicinskom i kirurškom radu dr. Dinko Tončić ne odstupa od principa savjesnosti i stručnosti, a posebnu pažnju poklanja detaljima te naglašava:„Dobrobit i zadovoljstvo pacijenta su osnovni ciljevi kojima teži stručni tim naše poliklinike. Stoga svakom pacijentu pristupamo individualno, s posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno njegovim željama, uvažavajući njegovu osobnost i očekivanja.“

U okviru svog profesionalnog rada, dr. Dinko Tončić redovito prati stručnu literaturu i sudjeluje na različitim domaćim i međunarodnim stručnim skupovima, na nekima i aktivno, kao predavač. Član je hrvatskih i međunarodnih stručnih udruženja, od kojih posebno možemo istaknuti Hrvatsku liječničku komoru te Zbor liječnika.

Dokumenti

VRH
Ostavite poruku
close slider