×

Izaberite jezik:

EN | IT | DE | SI

ESTETSKA KIRURGIJA PO MJERI PACIJENTA

Dobrobit i zadovoljstvo pacijenta osnovni je cilj kojemu težimo u okviru naše poliklinike.

Iz navedenog razloga, svakom pacijentu pristupamo individualno, s posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno njegovim željama te uvažavajući njegove specifičnosti i očekivanja.
Našim pacijentima stojimo prije svega na raspolaganju savjetom i razgovorom, a ako se pokaže potrebnim, i određenim estetskim zahvatom koje redovito izvodimo. Za razgovor i konzultacije s pacijentom izdvajamo dovoljno vremena te nastojimo odgovoriti na sva pitanja.
Tijekom preoperativnih konzultacija želimo našim pacijentima objasniti sve mogućnosti estetske kirurgije te ih nastojimo uskladiti s njihovim željama i očekivanjima. To je prvi i vrlo važan korak u postizanju konačnog cilja.

mr. sc. Rajko Tončić

dr. med. - kirurg glave i vrata, specijalist otorinolaringologije

Poklonite li povjerenje dr. Rajku Tončiću, odlučili ste se za iskusnog kirurga koji je svoju privatnu kiruršku ordinaciju otvorio 1987. godine te obavio više od 15.000 estetskih zahvata.

Dinko Tončić

dr. med. - kirurg glave i vrata, specijalist otorinolaringologije

Dr. Dinko Tončić svoje iskustvo i znanje iz područja estetske kirurgije uspješno primjenjuje u okviru Poliklinike dr. Tončić od 2006. godine.

dr. sc. Ružica Jurakić Tončić

prim. dr. med. - specijalist dermatovenerolog

Specijalist dermatologije i venerologije, a osobitu ljubav gaji prema alergologiji u dermatologiji. U sklopu alergologije se osobito bavi tematikom atopijskog dermatitisa, kontaktnog dermatitisa, urtikarije i kožnim reakcijama na lijekove. Na području pigmentnih i tumorskih lezija završava brojne edukacije, tečajeve, ekspertize u polju dermoskopije i fotopraćenja.

prof. dr. sc. Santa Večerina Volić

dr. med. - fonokirurg

Santa Večerina Volić redovna je profesorica Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Specijalist je iz otorinolaringologije, subspecijalist iz fonijatrije.

prof. dr. sc. Josip Unušić

dr. med. - plastični kirurg

Specijalist opće i plastične kirurgije i prof. Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Anamaria Balić

dr. med. - specijalist dermatovenerolog

Specijalist dermatologije i venerologije, s posebnim interesom i iskustvom u području pedijatrijske dermatologije, upalnih kožnih bolesti, dermatoskopije te kozmetologije.

doc. dr. sc. Diana Butković

prim. dr. med. - specijalist anesteziologije i reanimatologije

Uži specijalist intenzivne medicine, s posebnim naglaskom na liječenje boli.

KVALITETA UTEMELJENA NA TRADICIJI I STRUČNOSTI

Kirurški tim pod vodstvom dr. Tončića visoko je stručan i, osim kroz dugogodišnju medicinsku i kiruršku praksu, educiran kroz brojne hrvatske i međunarodne kongrese te simpozije iz područja estetske kirurgije i srodnih grana medicine.

Naš kirurški tim raspolaže nizom operativnih tehnika koje je sam dr. Tončić usavršio tijekom svoje bogate medicinske i kirurške karijere. Među njima se posebno mogu istaknuti estetska i funkcionalna korekcija nosa, korekcija očnih kapaka, povećanje ženskih grudi, korekcija odstojećih uški, smanjenje muških grudi, smanjenje ženskih grudi metodom kratkog vertikalnog reza te operacija face liftinga s kojom imamo izuzetan uspjeh.

Kirurški tim pod vodstvom dr. Tončića u postojećem sastavu uspješno radi preko deset godina, a sam dr. Tončić od 1987. godine vodi svoju privatnu ordinaciju, kao najstariju ove vrste u Hrvatskoj, ali i široj regiji.
Kao potvrda uspješnog dugogodišnjeg djelovanja, dr. Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

POSEBNU PAŽNJU POSVEĆUJEMO DETALJIMA

Osim profesionalnom i individualnom pristupu, u okviru poliklinike dr. Tončića, posebnu pažnju posvećujemo detaljima. Perfekcionizam pri izvođenju estetskih zahvata je kriterij od kojega ne odstupamo. Iz spomenutog razloga operaciju nikada ne privodimo kraju prije nego je postignut najbolji mogući rezultat.

U NAŠOJ POLIKLINICI JE PACIJENT NA PRVOM MJESTU

Od prvog kontakta, preko konzultacija i same operacije, pa sve do konačnog oporavka, u našoj poliklinici na prvom mjestu je uvijek pacijent. Osim u medicinskom i kirurškom segmetu, koji su u okviru naše poliklinke na najvišoj razini, pacijentima smo se maksimalno prilagodili i u pogledu organizacije i financiranja.
Za Vaše upite i komentare na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje i stručan medicinski tim, a na Vaše telefonske upite i e- mailove odgovaramo promptno.

Termine konzultacija i operacije dogovaramo u što kraćem roku te se maksimalno prilagođavamo zahtjevima i mogućnostima naših pacijenata.

Kako bismo našim pacijentima izašli u susret i omogućili ispunjenje njihovih dugogodišnjih želja, osigurali smo različite mogućnosti povoljnog plaćanja naših usluga, koje uključuju kartično i obročno plaćanje te plaćanje putem potrošačkih kredita.

Dr. Tončić i njegov kirurški tim s veseljem očekuju Vaše javljanje te Vam stoje na raspolaganju stručnim savjetom i vrhunskom uslugom iz područja estetske kirurgije.

PRIMJER ZA ZAHVATE NA LICU:

PRIMJER ZA ZAHVATE NA GRUDIMA:

PRIMJER ZA ZAHVATE NA TRBUHU:

PRIMJER ZA ZAHVATE NA NOGAMA:

Zahvati koji zahtjevaju dodatne fotografije poput:

 • korekcija nosnica (alaroplastika) – fotografija lica odozdo, kako bi se vidjele nosnice i vršak
 • korekcija odstojećih uški (otoplastika) – fotografija glave straga sa svezanom kosom, kako bi se vidjele uške
 • korekcija nadlaktica (brahioplastika) – fotografija gornjeg dijela tijela s rukama podignutim i savijenim u laktovima
 • korekcija viseće kože na trbuhu (abdominoplastika) – fotografija trbušnog predijela iz profila kada je tijelo u blagom pretklon

Želite saznati više?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas nazovite ili ispunite formu.

 • Prenesite fotografije ovdje ili
  Accepted file types: jpg, png, gif.
   Maksimalna veličina slike je 8Mb, možete priložiti do 15 slika.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  VRH
  Ostavite poruku
  close slider