×

Izaberite jezik:

EN | IT | DE | SI

REFERENCE

  • Dr. Tončić nastavlja edukaciju u SR Njemačkoj specijalizacijom iz otorinolaringologije i odgovarajućeg dijela estetske kirurgije na poznatoj Sveučilišnoj klinici za otorinolaringologiju u Kölnu.
  • Dr. Tončić je 1980. u Düsseldorfu u SR Njemačkoj položio specijalistički ispit iz otorinolaringologije te kirurgije glave i vrata
  • član je Njemačkog društva za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata
  • član je Njemačke liječničke komore
  • član je Europske akademije za plastičnu kirurgiju lica EAFPS (European Academy of Facial Plastic Surgery)
  • Dr. Tončić je magistrirao 1996. godine u Zagrebu
  • član je Hrvatske liječničke komore
  • član je Hrvatskog zbora liječnika
  • Osim u Hrvatskoj, dr. Tončić je aktivni sudionik svih značajnih stručnih skupova i kongresa u Europi i Americi. Dr. Tončić je 1999. godine posjetio Kliniku prof. dr. Ive Pitanguya u Rio de Janeiru.

Poklonite li povjerenje dr. Rajku Tončiću, odlučili ste se za iskusnog kirurga koji je u svojoj tridesetpetogodišnjoj kirurškoj praksi obavio više od 15.000 estetskih kirurških zahvata.

Zahvaljujući velikom iskustvu, estetski kirurški zahvati koje izvodi dr. Tončić obavljaju se rutinski, no pristup svakom pacijentu je individualan. Poznavanje različitih kirurških metoda omogućuje Dr. Tončiću da odabere najprikladniji postupak, kojim će optimalno riješiti Vaš estetski problem.

Mr. sc. dr. Rajko Tončić diplomirao je 1972. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Po završetku studija specijalizirao je otorinolaringologiju i odgovarajući dio estetske kirurgije na poznatoj Sveučilišnoj klinici za otorinolaringologiju u Kölnu. Nakon specijalizacije nastavlja raditi u SR Njemačkoj, gdje tijekom godine i pol specijalizira i opću kirurgiju koja, uz svakodnevnu praksu, upotpunjuje i širi njegovo kirurško znanje.

Nakon povratka u Zagreb, 1981. godine, šest godina radi na Klinici za otorinolaringologiju u Kliničkoj bolnici "Sestre milosrdnice". Stekavši veliko kirurško iskustvo, 1987. godine otvara prvu privatnu ordinaciju za estetsku kirurgiju na ovim prostorima, koja je zahvaljujući visokoj razini usluge i stručnosti dr. Tončića stekla povjerenje mnogobrojnih pacijenata. Magistrirao je 1996. godine u Zagrebu.

Kao potvrda uspješnog dugogodišnjeg djelovanja, dr. Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

Danas dr. Tončić i njegov tim rade gotovo sve što i velike klinike u svijetu. Pri operaciji odstojećih ušiju dr. Tončić se koristi vlastitom metodom objavljenom u stručnom časopisu, a pri korekciji nosa primjenjuje tehniku koja omogućuje brz oporavak. Za smanjenje i podizanje grudi koristi se najnovija operativna metoda kratkog reza, koja ostavlja minimalni ožiljak.

Dr. Tončić je svoju naobrazbu iz plastične i estetske kirurgije usavršio na vrhunskim ustanovama za estetsku i plastičnu kirurgiju u SAD-u. Redovito pohađa najvažnije svjetske kongrese i seminare iz estetske kirurgije. Čest je gost poznate Klinike za estetsku kirurgiju na Manhattanu u New Yorku, kao i ustanova istog tipa u Chicagu i Clevelandu. Član je različitih nacionalnih i međunarodnih udruženja za otorinolaringologiju, kao i za plastičnu kirurgiju. 1999. godine dr. Tončić posjećuje Kliniku prof. Ive Pitanguya u Rio de Janeiru, gdje se tijekom 20-tak dana upoznaje s pristupom prof. Pitanguya različitim estetskim kirurškim zahvatima i sudjeluje u radu njegove ekipe.

Dokumenti

VRH
Ostavite poruku
close slider