×

Izaberite jezik:

EN | IT | DE | SI

Posjetite nas na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novosagrađenom, ekskluzivnom objektu!

Kao potvrda uspješnog dugogodišnjeg djelovanja, Dr. Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

Poliklinika dr. Tončić nalazi se u novom objektu modernog dizajna, koji se smjestio u ulici Mlinovi u Šestinama, jednoj od zagrebačkih rezidencijalnih četvrti, na samim obroncima planine Medvednice. Odlika ove posebne lokacije je i ta što se s jedne strane nalazi nadomak centru grada (15 min automobilom) te je pacijentima lako dostupna, a s druge je smještena neposredno do parka prirode „Medvednica“, što stvara savršen ambijent za ovu vrstu medicinske usluge. Poliklinika dr. Tončić prostire se na dvije etaže ovog modernog objekta te se sastoji od prostrane čekaonice, dviju moderno uređenih operacijskih sala, soba za pacijente i dviju liječničkih ordinacija u prizemlju te soba za pacijente, uredskih prostora, konferencijske sobe i pomoćnih prostorija u donjoj etaži objekta.

Poliklinika je također opremljena i dizalom prilagođenim za osobe s posebnim potrebama. Objekt u kojem se nalazi Poliklinika dr. Tončić građen je isključivo za ovu namjenu te je kao takav podređen isključivo medicinskoj funkciji. Osim same namjene prostora, prilikom planiranja i gradnje maksimalno se vodilo računa i o uređenju interijera, pri čemu je, u duhu djelatnosti kojom se bavimo, pomno promišljan svaki detalj prostora.

Kako bismo olakšali pristup našim pacijentima, u sklopu Poliklinike dr. Tončić raspolažemo velikim parkirnim prostorom. Na ovaj način se naši pacijenti ne moraju opterećivati traženjem niti plaćanjem parkirnog mjesta. Njihovi limeni ljubimci su na našem parkiralištu sigurno zbrinuti. Poliklinika dr. Tončić je opremljena najmodernijom medicinskom opremom te u prostornom i tehničkom smislu zadovoljava sve kriterije propisane aktualnom regulativom Ministarstva zdravstva RH. Ovakvim pristupom ispunili smo glavne uvjete koje smo postavili pred sebe, a to su maksimalni komfor naših pacijenata te briga za njihovu dobrobit i sigurnost.

S veseljem Vas pozivamo da nas posjetite na našoj novoj lokaciji. Dr. Tončić i njegov kirurški tim!

Pogledajte video
VRH
Ostavite poruku
close slider