×

Izaberite jezik:

EN | IT | DE | SI

ESTETSKA KOREKCIJA ŽENSKIH I MUŠKIH GRUDI

Lijepe i skladne ženske grudi oduvijek su bile jedan od najprominentnijih simbol ženstvenosti i ljepote. S druge strane, nedovoljno razvijene i male grudi, prevelike grudi, asimetrija grudi ili pak obješene i viseće grudi (česte nakon dojenja ili gubitka tjelesne težine) ne samo da mogu značajno narušiti samopouzdanje i negativno utjecati na self-image, već mogu uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. Stoga neki od ovih zahvata nisu samo u domeni estetske medicine, već imaju i svoju funkcionalnu stranu.

Sličan problem mogu imati i muškarci kod kojih pretjerano izražene grudi, bilo radi viška masnog ili pak žljezdanog tkiva, mogu dovesti do neželjenog estetskog izgleda bradavica, odnosno cijelih prsa.

U sklopu Poliklinike dr. Tončić izvode se zahvati estetske kirurgije na grudima kojima se rješavaju sve navedene indikacije, kako na ženskim, tako i na muškim osobama. Ovisno o indikaciji, izvode se sljedeći estetski zahvati: povećanje grudismanjenje grudipodizanje grudi, kombinacija navedenih zahvata ili korekcija ginekomastije, odnosno estetska korekcija povećanih muških prsa.

Najbolji kirurg za operaciju grudi će Vam nakon pregleda savjetovati koji od zahvata bi u Vašem slučaju polučio najbolji estetski rezultat i željeni ishod.

Kontaktirajte nas

Kako biste se informirali o cijenama i detaljima pojedinih zahvata iz područja estetske kirurgije, pošaljite nam e-mail na info@toncic.net ili nas nazovite na 00385 1 461 88 88. Također nam se možete obratiti putem Skypa (dr_toncic) ili naše Facebook stranice.

VRH
Ostavite poruku
close slider