×

Izaberite jezik:

EN | IT | DE | SI

Što je lifting čela?

Lifting čela je kirurški zahvat kojim zatežemo kožu čela i podižemo spuštene obrve. Rezultat ove operacije je uklanjanje bora s čela te podizanje obrva, što pacijentima daje mlađi i svježiji izgled. Pogled se otvara, a prirodna ljepota očiju dolazi do izražaja.

Pacijent se u dogovoru s estetskim kirurgom odlučuje za ovaj zahvat ukoliko ima spuštene obrve ili naborano čelo.

INFORMACIJA

MALI KIRURŠKI ZAHVAT ZA BRZI OPORAVAK

Lifting čela spada u kirurške zahvate manjeg opsega, koje izvodimo u lokalno potenciranoj anesteziji. Ovakvim pristupom postižemo maksimalni estetski efekt uz minimalnu kiruršku traumu, što značajno smanjuje rizik od mogućih komplikacija te znatno ubrzava oporavak naših pacijenata.

Ocijenjeno 4.8/5 na temelju 76 korisničkih recenzija
Poliklinika dr. Tončić
4.9-stars_Poliklinika_toncic

USAVRŠENA TEHNIKA MINIMALNIH OŽILJAKA - SAKRIVENI TRAGOVI OPERACIJE

Zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu, u našoj poliklinici ovom zahvatu pristupamo iznimno poštedno, koristeći tehnike za brz i uspješan oporavak.

Kirurški rez izvodi se najčešće u kosi, tako da ostaje nevidljiv nakon zahvata. U slučajevima kada pacijent ima visoko čelo, izvodi se kirurški rez koji se poklapa s rubom vlasišta.

Lifting čela se izvodi kao samostalni operativni zahvat ili kao dodatna operacija uz kompletni face lifting. Hoće li se poduzeti operacija liftinga čela kao samostalni zahvat ili u kombinaciji s kompletnim liftingom lica ovisi prvenstveno o činjenici jesu li tragovi starenja prisutni na cijelom licu ili su uočljivi samo na čelu.

KOJI ZAHVATI UPOTPUNJUJU UČINAK POMLAĐIVANJA NAKON LIFTINGA LICA?

Kao i uz kompletni lifting lica, uz lifting čela mogu se također kombinirati različiti estetski zahvati, kao što su: korekcija donjih očnih kapakadermoabrazija gornje i donje usnemini liftingkompletni lifting lica i vrata te drugi zahvati.

JESTE LI DOBAR KANDIDAT ZA LIFTING ČELA?

Kako biste saznali što se može učiniti u Vašem individualnom slučaju, slobodno nam se obratite i pošaljite fotografije lica, ili dođite na pregled u našu polikliniku u Zagrebu. Tijekom preoperativnog pregleda i konzultacija ćemo pažljivo saslušati Vaše želje i temeljem stručne procjene objasniti što se u Vašem slučaju može postići odabirom najpogodnije kirurške metode.

LIFTING ČELA

PRIJE/POSLIJE

PRIMJER ZA ZAHVATE NA LICU:

PRIMJER ZA ZAHVATE NA GRUDIMA:

PRIMJER ZA ZAHVATE NA TRBUHU:

PRIMJER ZA ZAHVATE NA NOGAMA:

Zahvati koji zahtjevaju dodatne fotografije poput:

 • korekcija nosnica (alaroplastika) – fotografija lica odozdo, kako bi se vidjele nosnice i vršak
 • korekcija odstojećih uški (otoplastika) – fotografija glave straga sa svezanom kosom, kako bi se vidjele uške
 • korekcija nadlaktica (brahioplastika) – fotografija gornjeg dijela tijela s rukama podignutim i savijenim u laktovima
 • korekcija viseće kože na trbuhu (abdominoplastika) – fotografija trbušnog predijela iz profila kada je tijelo u blagom pretklon

Želite saznati više?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas nazovite ili ispunite formu.

 • Prenesite fotografije ovdje ili
  Accepted file types: jpg, png, gif.
   Maksimalna veličina slike je 8Mb, možete priložiti do 15 slika.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Lynn

   Mnogo sam istraživala, ali sam se na kraju odlučila operirati u Hrvatskoj, a ne u Engleskoj, ne samo zbog cijene već i zbog kvalitete kirurga. Pretražila sam pojam “Najbolji kirurzi u Europi” i pojavilo se ime dr. Tončića. Istražila sam njihovu stranicu, odvagnula pozitivne i negativne strane i shvatila da je postoperativna njega i cjelokupna briga za pacijenta na puno višoj razini nego što je u Ujedinjenom Kraljevstvu. Čitav proces prošao je glatko i bezbolno, a čitavo osoblje bilo je od velike pomoći. Preporučujem!

  • Dorotea Šarić

   Odlična usluga! Vrlo sam zadovoljna uslugom korekcije nosa i obožavam svoj novi izgled! Hvala poliklinici na odličnoj brizi!

  VRH
  Ostavite poruku
  close slider